Lyftman teleskoperande traverssystem

19 november 2015


Arbetsplatser med begränsat utrymme och låg takhöjd utgör inget problem för TAWI lyftutrustning. Lyftman traverssystem kombinerat med en teleskoperande travers kan till exempel ge en optimal lösning. 

Vid projektet på bilden nedan så fanns det ett behov av att kunna nå och lyfta upp gods inuti pallstallagen på båda sidor om gången. En teleskoperande design ger gränslösa möjligheter att kunna nå områden som annars inte hade varit möjliga att nå på grund av olika hinder. 


Den teleskoperande traversen har installerats under banbalken. Systemet har även försetts med en låsfunktion som gör att de två balkarna centreras till mitten, på så sätt kan man flytta hela balken längs med gången utan att kollidera med pallstallagen. 

Video samt mer information om Lyftman teleskoperande traverssystem hittar ni här. En annan lösning vid låg takhöjd kan vara Lyftman lågbyggda system, klicka här för mer information om samtliga Lyftman traverssystem. 

I projektet ovan kombinerades det teleskoperande traverssystemet med en telfer. Vårt senaste produkttillskott ViperHoist lintelfer är snabb, säker och flexibel. Telfern kan kombineras med en stor mängd olika verktyg, på så sätt kan man lyfta olika sorters gods med en och samma telfer. Klicka här för att läsa mer! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar