Lyft batterier med vår snabba och flexibla lintelfer

03 december 2015


ViperHoist är vårt senaste produkttillskott på TAWI och den är en av världens snabbaste telfrar. Den finns i två modeller, en för snabba lyft upp till 60 kg och en modell för tyngre lyft upp till 120 kg.

ViperHoist lintelfer utrustad med ett pneumatiskt klämverktyg används här för att lyfta bilbatterier som väger upp till 60 kg. Verktyget styrs med kontroller på handtagen och greppar batteriet från två sidor.Telfern är utrustad med ett ergonomiskt enhandsfattat handtag för att styra upp/ner funktionen, vilket ger en flexibel och säker hantering. Denna ViperHoist är monterad på en Lyftman svängkran med svängarm i aluminium och används vid förpackning av bilbatterier.

Vår telfer är flexibel, trygg, säker och energisnål. Genom att utrusta ViperHoist med snabbkoppling kan operatören enkelt byta verktyg på telfern, samma telfer kan på så sätt användas för att lyfta en stor mängd olika slags gods. Rullar, plastdunkar och träpall är några exempel på gods som enkelt, snabbt och säkert kan hanteras med ViperHoist.

Mer information om ViperHoist lintelfer hittar ni här.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar