Lösningar för livsmedelsindustrin

06 mars 2017

Vi på TAWI har hjälpt till att lyfta livsmedelsindustrin i många år och det har gett oss en djupgående förståelse för de speciella krav som ställs inom denna industri.


Vi kan idag erbjuda många flexibla och ergonomiska lösningar för att enkelt och säkert hantera kartonger, säckar och andra typer av behållare som är vanligt förekommande i livsmedelsindustrin. Vi förstår de höga krav på hygien som genomsyrar livsmedelsindustrin och vi erbjuder ett brett utbud av lyftlösningar i rostfritt stål, väl anpassade för användning i rena och sterila miljöer.
Vi kan även erbjuda sugkoppar som godkänts av FDA (Amerikanska livsmedelsverket). En specialtillverkad applikation i rostfritt stål utan några skruvar mellan operatörens handtag och sugkoppen gör det enkelt att hålla rent. Detta kan kombineras med en lyftslang som tillverkas enligt FDA-specifikationer och finns för modellerna VM120 och VM160.
Du kan läsa mer om våra lösningar för livsmedelsindustrin här.


Vi jobbar ständigt för att utveckla nya lösningar för ergonomiska och säkra lyft för att förbättra arbetssituationen för många människor. I 20 år har vi levererat lyftutrustning till Systembolaget för att hjälpa deras personal att hantera många och tunga lyft på ett säkert, effektivt och ergonomiskt sätt. Läs mer om vårt samarbete med Systembolaget här.
Vill du ha hjälp att hitta en lösning för dina behov, kontakta oss idag!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar