Nästa generation ergonomiska lyftvagnar

04 maj 2017

Idag lanserar vi en ny serie elektriska lyftvagnar för ergonomisk hantering av rullar, tunnor, kartonger, backar med mera. Den moduluppbyggda konstruktionen gör det lätt att anpassa lyften för olika ändamål och behov. Vagnarna, som hanterar gods upp till 250 kg, effektiviserar hanteringen av till exempel rullar och tunnor och sparar både pengar och resurser, samtidigt som de bidrar till en säker och ergonomisk arbetsmiljö.


 



Våra elektriska lyftvagnar har hjälpt till att skapa effektiv, ergonomisk och säker arbetsmiljö i alltifrån livsmedelsindustri till bilverkstäder i decennier. Den nya generationen vagnar som nu lanseras kommer bidra till ytterligare effektivisering och förbättrad ergonomi i industrier över hela världen. Det är vad vi kallar smarta lyft för effektiva och ergonomiska verksamheter!


Det globala hygien- och skogsindustriföretaget SCA är en av våra många nöjda kunder. Deras produktionsanläggning i Falkenberg var bland de första som fick prova de nya vagnarna och de är mycket nöjda med resultatet. Läs mer om deras erfarenhet här.


Du kan se den kompletta serien med elektriska lyftvagnar här.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar